USAT  is een wereldwijd, gedecentraliseerd platform voor het beheer van cumulatieve punten en loyaliteitsprogramma’s. Analyseer veel l...

USAT : United Scientists Association of Technology

USAT is een wereldwijd, gedecentraliseerd platform voor het beheer van cumulatieve punten en loyaliteitsprogramma’s. Analyseer veel loyaliteitsprogramma’s met verschillende soorten punten die de ontwikkelaar niet kunnen vinden, een goede toepassing. Dit leidt tot directe schade aan de gebruiker, evenals loyaliteitsprogramma’s worden niet met succes geïmplementeerd en verhogen de aansprakelijkheid van het bedrijf.
USAT biedt een oplossing voor het probleem van blokkeertechnologie. Vanwege de lage transactiekosten en hoge beveiliging, zet USAT de score om naar USAT (USAT) en geeft de gebruiker het loyaliteitsprogramma.
Overweeg hoe het project de waarde van een dergelijk systeem vertegenwoordigt en hoe dit project verschilt van het projectblokplatform, net als de integratie van de score. Alle USAT-gebruikers kunnen de punten of mijlen van het aangesloten programma inwisselen voor het USAT-token https://usat.io/ of omgekeerd, voor het delen van hun fiches voor de aangesloten programmapunten. De gebruiker kan met de USAT-token de producten aanschaffen die zijn opgenomen in het partnerprogramma. Affiliate-programma’s profiteren van meer marketing-, advertentie- en winkelmogelijkheden.
USAT is een platform dat blokken gebruikt die problemen oplossen die verband houden met directe schade aan de gebruiker, en een loyaliteitsprogramma dat wordt uitgevoerd door de armen en verhoogde verplichtingen aan het bedrijf vanwege te veel loyaliteitsprogramma’s die de score gebruiken. USAT integreert USAT-tokenpunten (USAT) en geeft de gebruiker het loyaliteitsprogramma. Voor de laagste kosten met het hoogste beveiligingsniveau. Naast betrouwbaarheid en lage transactiekosten biedt USAT met blockchain-technologie om de tussenpersoon te elimineren, gebruikers en partners het meest logische resultaat.

Onze missie

Een gedecentraliseerd netwerk opzetten voor de ontwikkeling en distributie van technologieën die de mensheid en de planeet ten goede zullen komen.

Onze waarden

  • Integriteit: we zijn eerlijk, ethisch en houden ons aan onze beloften
  • Innovatie: we leven op het scherpst van de snede. We streven ernaar om constant de
  • grenzen van wat mogelijk is in wetenschap en technologie
  • Decentralisatie: we willen dat mensen in staat worden gesteld om geweldige ideeën te ontwikkelen, waar ze ook zijn en ongeacht hun omstandigheden. De sleutel hiervoor is het gebruik van blockchain-technologie
  • Kennis: we worden ondersteund door wetenschappers en ondersteunen ze op hun beurt. We waarderen onderwijs, onderzoek, het plezier van ontdekking en het leren van empowerment
  • Delen: we bestaan om te delen wat we creëren met de wereld. Veel grote geesten vertrouwen ons hun ideeën toe, zodat hun uitvindingen worden gebruikt om een positieve invloed op de wereld te hebben en dat is precies wat we doen gebeuren

Onze visie

Doorbreek innovatieve producten die een positieve impact hebben op de wereld en haar mensen.

De USAT-token

Een belangrijk aspect van de USAT Inc.-platform voor vrijheid, veiligheid en autonomie van alle deelnemers, is het gebruik van blockchain-technologie. Dit is een belangrijke stap in de richting van de doelstelling van de United Scientists Association of Technology Inc. om het proces van intellectuele eigendom (IP) te decentraliseren en neemt de vorm aan van het USAT-token.
USAT-tokens zijn tokens met een slim contract die houders toestaan ​​om mede-eigenaar te zijn van de huidige en toekomstige IP van de United Scientists Association of Technology Inc. Het is de valuta van het USAT Inc.-platform dat wordt gebruikt voor het betalen van toepassingskosten, om te betalen voor de verwerving van IP en voor aankopen door alle niet-gouvernementele eindgebruikers.
De USAT-tokens hebben een winkel met waarde. Naarmate het USAT Inc.-platform groeit en zijn technologieën op de markt komen, zal de waarde van de munt naar verwachting ook toenemen. Iedereen kan USAT-tokens kopen en ze houden terwijl ze deze waarderen of ruilen voor andere cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, of voor traditionele valuta’s.
Het Initial Coin Offering (ICO) is gelanceerd en USAT-tokens kunnen worden gekocht via een link op de website van de United Scientists Association of Technology Inc.

Innovatie mogelijk maken

Het United Scientists Association of Technology-platform is de eerste in zijn soort die uitvinders en innovators verbindt om financiering te vinden via blockchain-technologie.
We financieren en ontwikkelen nieuwe, deugdzame technologieën die door uitvinders van over de hele wereld op ons platform worden aangeboden; eens succesvol, houden wij toezicht op volledige commerciële implementatie.

Intellectual Property Repository

Wanneer een nieuwe technologie wordt ontwikkeld, helpen we de uitvinder bij het patenteren van het innovatieve product en kopen we de rechten op het IP-adres en de patenten voor een aangename vergoeding.
Eenmaal verkregen, worden alle patenten en bedrijfsgeheimen toegevoegd aan de USAT IP Repository, waar ze worden opgeslagen en beschikbaar worden gemaakt voor gedeeld eigendom.

Introductie van USAT Token

Een USAT-token is een teken van gedeeld eigendom van alle huidige en toekomstige octrooien die zijn opgeslagen in de IP-gegevensopslagruimte van USAT Inc. Een houder van een USAT-token is mede-eigenaar van al deze patenten.
USAT-tokens worden gebruikt bij alle transacties tussen de United Scientists Association of Technology Inc. en derden, waaronder IE-acquisities van uitvinders en IP- of productverkoop aan niet-overheidsafnemers.

Technologie om een verschil te maken

Als non-profitorganisatie hebben we een visie om baanbrekende, innovatieve producten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op ontwikkelingslanden en uiteindelijk de wereld.
Centraal in onze organisatie staan humanitaire projecten die onze technologie toepassen op de gemeenschappen en mensen die ze het meest nodig hebben.

Roadmap

ICO-INFORMATIE

Teken USAT
Prijs 1 USAT = 0,0000705 ETH
Beschikbare bonus
Platform ether
Accepteer ETH
Zachte dop 3.000.000 USD
Harde kap 76.000.000 USD
Land Australië
Witte lijst / KYC KYC
Beperkte gebieden VS, Australië

Voor meer informatie


Meine ETH: 0xACE2d47039C296a158e6EE1827300e6B098B9B0B

0 komentar: